Вход | Регистрация

Михаела Маринова: Вярвам в кармата да постигаш!

Михаела Маринова: Вярвам в кармата да постигаш!
ФБ/Михаела Маринова
Повече за:

КОЯ Е ТЯ

Михаела Маринова е българска певица, участник и победител във форматите на Нова телевизия "X Factor", "Маскираният певец" и "Като две капки вода". Завършва средно образование с профил Поп и джаз пеене в НМУ Любомир Пипков, след което учи музикално-сценична режисура в НМА Проф. Панчо Владигеров. През годините печели редица конкурси в България и в чужбина. През 2020 Михаела Маринова представя първия си студиен албум, озаглавен "Стъпка Напред”, който включва 12 заглавия и през 2021 печели наградата "Албум на годината”.

Работи в колаборация и записва дуети с редица известни български изпълнители, сред които Любо Киров, Павел и Венци Венц и др.

Дала е своя глас на обичани герои в българските дублажи на анимационни филми, сред които Аристокотките, Книга за джунглата 2, Зън-зън, Мечето Падингтън и други. Част е от артистите на Вирджиния Рекърдс.

На тазгодишния фестивал на изкуствата "Аполония”, който ще се проведе за поредна година в Созопол от 28 август до 5 септември, Михаела Маринова, ще стъпи на легендарната сцена на амфитеатъра на 29 август, където заедно с бенда си, ще представи новите си и най-известни песни.

 

Тази година участвате в "Аполония”. С какво смятате да покорите взискателната публика на фестивала на изкуствата?

"Аполония” е наистина голяма сцена, за която всеки изпълнител би могъл да мечтае, и е изключителна възможност за мен да се представя на фестивал с такава богата история. Всяка година той се радва на своите твърди фенове -"аполонците”. За мен е чест и удоволствие да бъда на сцена, на която са се изявявали известни имена в музиката, включително Лили Иванова. Затова се подготвям сериозно за участието си заедно с цялата ми банда, която ще е с мен: Ангел Дюлгеров на китара, Пламен Денчев – клавишни, Евден Димитров – бас, Радо Казасов – барабани, гласовите вокали Катя Кръстева и Никола Стойков. Това са хората, без които магията на сцената няма да се случи. Вълнувам се страшно много!

Останалата част от интервюто четете на Novinite.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар